Без да е звезда от първи ред в киното, Боб

...
Без да е звезда от първи ред в киното, Боб
Коментари Харесай

Руснак режисира Боб Оденкърк в здрав екшън

Без да е звезда от първи ред в киното, Боб Оденкърс направи име в някои от най-успешните сериали на последното десетилетие: " В обувките на Сатаната ", " Фарго ", " Обадете се на Сол "... В енергичния екшън " Никой ", режисиран от руснака Иля Найшулер ( " Хардкор " ), в който той най-накрая получава основна роля на огромния екран. Героят му е позастарял мъж, оказал се внезапно воин: нещо като Киану Рийвс в " Джон Уик " или Лиъм Нийсън в " Твърде персонално " - непредвиден отмъстител, развихрил се за два часа за ужас на неприятните. Началото показва Оденкърк като непретенциозен татко и брачен партньор, смятан от околните си даже за прекомерно слабоволев. Но тъй като това е Холивуд, тихите води са най-дълбоки, а фитилът им - най-къс.

Найшулер не се колебае да показва в детайлности насилието на екрана, до момента в който Оденкърк се разправя с неприятните - от време на време просто тъй като са имали малшанса да се окажат в същия рейс. Динамичен и занимателен (за тези, които не се смущават от малко алена багра и вътрешности по екрана), " Никой " не свети с автентичен разказ. Но намръщеният Оденкърк се оправя отлично с ролята. Антагонистът е поверен на Алексей Серебряков - съветския артист, изиграл главна роля във филма-чудовище на Звягинцев " Левиатан ", Кони Нилсен е прелестна и на 55, а ветеранът Кристофър Лойд и рапърът RZA допълват втория проект. 

След година, в която огромният екран си беше взел отмора - и поомръзналите преди шумни, ярки, зрелищни холивудски продукции чак започнаха да ни липсват - доза екшън ескейпизъм е добре дошла. Финалът е озвучен със същия остарял шлагер на " Енимълс " - Oh Lord, Please Don`t Let Me Be Misunderstood, с който Тарантино оркестрира заключителната вакнахалия в своя " Имало едно време... в Холивуд ". 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР