Без Александър Везенков в състава Скараменто Кингс допусна поражение при

...
Без Александър Везенков в състава Скараменто Кингс допусна поражение при
Коментари Харесай

Сакраменто Кингс загуби от Оклахома Сити Тъндър в отсъствието на Александър Везенков

Без Александър Везенков в състава Скараменто Кингс позволи проваляне при гостуването си на Оклахома Сити Тъндър със 113:127 в среща от постоянния сезон на Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада (НБА).

Българинът, който пропусна седем мача поради изкълчване на десния гален преди да неотдавна да се завърне в игра, още веднъж е наранил същия гален на подготовка през уикенда. Първоначално бе оповестено, че Везенков няма да бъде на линия за дуела с Оклахома Сити, само че съгласно последните информации от НБА се чака българският национал да остане отвън игра няколко седмици.

Баскетболистите на Сакраменто изоставаха с 57:67 на почивката и с 83:100 преди последния интервал.

Литовецът Домантас Сабонис записа 17-и " трипъл-дабъл " за сезона, завършвайки с 21 точки, 11 битки и 14 асистенции за Кингс. Той прави сходно достижение във втори следващ мач и за четвърти път в последните шест срещи на Сакраменто. Малик Монк бе най-резултатен за състава с 26 точки, 4 битки и 5 асистенции, а Де`Аарън Фокс добави 15 точки и 5 асистенции.

Шай Гилджъс-Алекзандър осъществя 38 точки, 3 битки и 7 асистенции за успеха на Тъндър, а Джейлън Уилямс способства с 32 точки, 8 битки и 9 асистенции.



Загубата за Сакраменто бе трета в последните четири мача на тима, а в този момент следва посещение на Финикс. Кингс се намират на седмо място в Западната конференция на НБА.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР