Бейзболният шампион на САЩ Бостън Ред Сокс ще осъществи традиционното

...
Бейзболният шампион на САЩ Бостън Ред Сокс ще осъществи традиционното
Коментари Харесай

Шампионът Бостън отива в Белия дом на 15 февруари

Бейзболният първенец на Съединени американски щати Бостън Ред Сокс ще реализира обичайното посещаване в Белия дом още при започване на пролетните тренировки в МЛБ. Носителят на купата от Световните серии '18 одобри поканата от администрацията на президента Доналд Тръмп още предишния месец и ще провежда пътуването си до Вашингтон на 15 февруари.

Въпреки спорното отношение в спортните среди към 45-ия държавен глава на Съединените щати клубният президент на " алените чорапи " Сам Кенеди счита, че в столицата ще има " задоволително представители на притежателите, управлението, треньорите и играчите ". Той посочи, че наличието на церемонията не е наложително.

" Преценихме, че едно ранно посещаване ще е по-добре, отколко да търсим разновидности по-късно през сезона ", добави Кенеди пред в. " Бостън Глоуб ". Питчерите и кетчерите на Ред Сокс би трябвало да се явят в пролетната база във Форт Майърс на 12 февруари, а полевите играчи би трябвало да се съберат в идващите пет дни. Планира се тимът да пътува групово от Флорида до Окръг Колумбия.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР