Beyoncé разкри обложката на новия си албум Cowboy Carter по-малко

...
Beyoncé разкри обложката на новия си албум Cowboy Carter по-малко
Коментари Харесай

Бионсе разкрива подробности за новия си албум “Cowboy Carter”

Beyoncé разкри обложката на новия си албум " Cowboy Carter " по-малко от седмица преди планът да излезе публично на пазара. Дивата показа фотографията в своя формален Instagram канал като написа дълъг пост, с който надигна завесата още малко преди датата на премиерата - 29.03.

„ Благодаря от все сърце на всички, които поддържат и. Чувствам се поласкана да бъда първата чернокожа жена със сингъл номер едно в класацията Hot Country Songs. Това нямаше да се случи без поддръжката, която ми оказа всеки един от вас. Надеждата ми е, че след години споменаването на расата на даден реализатор, що се отнася до издаването на музикални жанрове, ще бъде без значение ", показа изпълнителката.

" Cowboy Carter " е самобитно продължение, или act ii, на албумът " Renaissance " който се трансформира в един от най-успешните в кариерата на Queen Bay.

В профила си дивата също по този начин споделя, че новият й албум се е подготвял повече от пет години. „ Критиките, с които се сблъсках, когато за пръв път навлязох в този род, ме принудиха да преодолея рестриктивните мерки, които ми бяха сложени ", добавя Beyoncé. Проектът се дефинира като кънтри албум, което изненада освен критици, само че и почитатели.

В " Cowboy Carter " звездата е подготвила и няколко изненади за феновете си - колаборации с потвърдили се имена в музиката.

„ Надявам се, че можете да чуете сърцето и душата ми, както и цялата обич и пристрастеност, които вложих във всеки подробност и всяко звучене "

Албумът " Cowboy Carter " излиза публично на 29-ти март.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР