Бетис поднесе изненадата на XXVII кръг в испанската Ла Лига,

...
Бетис поднесе изненадата на XXVII кръг в испанската Ла Лига,
Коментари Харесай

"Реал" пусна "Барселона" на върха

" Бетис " сервира изненадата на XXVII кръг в испанската Ла Лига, откакто победи с 2:1 като хазаин " Реал " (Мадрид). Загубата на " Кралския клуб " им коства и първото място в класирането, на което е " Барселона " с 58 т. след сложния съботен триумф с 1:0 над " Реал Сосиедад ". Мадридчани са на втора позиция с 57 т., като за тях това е трета загуба в последните четири мача.

Бразилецът Сидней откри за " Бетис " в 40-ата мин. след безредие. Преди това домакините имаха два чисти шанса да поведат, само че първо Марк Бартра не улучи вратата с глава от 4-5 метра, а по-късно вратарят на " Реал " Тибо Куртоа избави шут на французина Набил Фекир.

Тъкмо Сидней обаче в 45-ата мин. оказа помощ на мадридчани да изравнят, откакто фаулира в наказателното си поле Марсело. Карим Бензема беше прецизен от дузпа с 14-ия си турнирен гол за сезона.

Въпреки това " Бетис " продължи да играе по-силно. В 55-ата мин. халфът на " Реал " Лука Модрич мазета топката от голлинията след удар на ветерана Хоакин (38 г.), а в 75-ата хубав удар на мексиканеца Андрес Гуардадо докосна сглобката на вратата. Тъкмо Гуардадо асистира на някогашния състезател на " Барселона " Кристиян Тейо за победното попадение в 82-ата минута.

" Реал " пък стигна единствено до удар в напречната греда на Ферлан Менди в 70-ата минута.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР