Беше време, когато сериалът Game of Thrones беше коментиран всекидневно

...
Беше време, когато сериалът Game of Thrones беше коментиран всекидневно
Коментари Харесай

Няколко добри Game of Thrones мъже #вкъщи

Беше време, когато сериалът Game of Thrones беше коментиран ежедневно най-малко колкото настояща пандемия. ТВ пандемия с доста висока смъртност на основните герои.
Оказва се, че след екранната си гибел, много от актьорите в облиците на едни от най-обичаните GOT персонажи са намерили нов дом, а точно - Домът на епичната драма – ТВ канал Epic Drama. Като какви се подвизават в последно време Нед Старк, Лорд Петир Бейлиш – Кутрето или Теон Грейджой? А Джора Мормонт, непрежалимият Роб Старк и – може би най-мистериозният от всички – Джакен Х`гар, безликият палач? Вижте тук!

Актьор: Шон Бийн
Роден: 17 април 1959 г, в Шефийлд, Англия, UK
Game of Thrones роля: Нед Старк
По Epic Drama: в „ СВЯТ В ПЛАМЪЦИ “ – събота с/у неделя, 30 мин. след среднощ




Носител на Еми и БАФТА, артистът Шон Бийн, претворил на екран може би водещият мъжки облик за Game of Thrones, Нед Старк, в този момент е Дъглас Бенет от Манчестър в един от най-скъпите европейски сериали в последните години – World on Fire. Проект на BBC One, продуциран от Mammoth Screen (авторите на суперуспешния „ Полдарк “), „ Свят в пламъци “ е сниман на голям брой локции в Европа, в това число Полша, Франция, Германия и Англия, и споделя за Втората международна война посредством историите на елементарни хора от всички страни на световния спор.
Първият сезон (втори ще има вбъдеще, доказано!) се развива през първата година на войната, започвайки с немската инвазия в Полша през септември 1939 година като наблюдава преплитащите се ориси на ярки облици от Манчестър, Варшава, Париж, Берлин и Америка, борещи се с отражението на войната върху живота им. С присъединяване на звезден актьорски състав, в това число носителката на Оскар Хелън Хънт („ Колкото толкоз “) и номинираната за Оскар Лесли Манвил (Лидия Куигли от „ Блудници “ по Epic Drama и сестрата на Даниел Дей-Луис във Phantom Thread), първият сезон ни въвлича в ужаса на разразяващата се война.




„ Подводницата “ (DAS BOOT) отплава още веднъж извънредно в ефира на Epic Drama с дълго чакания си втори сезон от 17 май, всяка неделя от 22:00. Първи сезон на високобюджетната военна драма, въодушевена от наградения с Оскар и Златен глобус шедьовър на Волфганг Петерсен от 1981 година по бестселъра на Лотар-Гюнтер Буххайм, получи висока оценка и от феновете, и от медиите, като The Guardian го назова: “Клаустрофобичен, образован и безусловно вцепеняващ римейк “.
Сезон втори, който е сниман в границите на 104 дни, на пет снимачни местоположения: Ла Рошел, Манчестър, Ливърпул, Прага и Малта, дава обещание впечатляващи екшън подиуми и непредвидени обрати, както и интензивно разрастващи се характери.
През декември 1942, опитният военноморски ас Йоханес декор Райнхарц ( Clemens Schick , Casino Royale) е изпратен с подводница U-822 на загадка задача до източното крайбрежие на Съединени американски щати, където би трябвало да остави трима саботьори. Неговата честност е сложена под подозрение и подводница U-612, с командващ офицер Вранглер е изпратена да го следва. Бившият пълководец на U-612 Хофман ( Rick Okon , Tatort) се е разминал на косъм от гибелта в Атлантическия океан. В Ню Йорк, той е намерил заслон при Сам Грийнуд ( Vincent Kartheiser , Mad Men), който дължи живота си на Хофман. Ще успее ли Хофман да се завърне в Германия?
Междувременно в Ла Рошел, Симон ( Vicky Krieps , Phantom Thread) продължава скрито да оказва помощ на засегнатите от нацистката окупация, а Фостър - глава на Гестапо (именно обичаният на българската публика Tom Wlaschiha, Game of Thrones), има съмнения, че тя и съквартирантката й Марго създават скришен кулоар за бягство на еврейско семейство.




Project Blue Book е връхнонвен от персоналните прекарвания на Д-р Алън Хайнек, брилянтен академични професор, вербуван от Военновъздушни сили на Съединени американски щати, с цел да озаглави тайния план за следствия (Project Blue Book), който изследва хиляди НЛО случаи, над 700 от които остават неразрешени и до през днешния ден. На фона на носталгия по 1950-те години, Д-р Хайнек и капитан Майкъл Куин (Майкъл Маларки от „ Дневниците на вампира “) са в рисково търсене на истината, впускайки се в това по какъв начин НЛО са повлияли развиването на американските военни практитки и технологии.
Продуциран от основателя на „ Контакт “ и „ Завръщане в бъдещето “ Робърт Земекис „ Проект Синя книга “ се излчва единствено по Epic Drama всеки четвъртък от 22:00 часа. Базиран на действителни, топ секретни следствия на НЛО и свързани с тях явления, извършени от Военно-въздушните сили на Съединени американски щати сред 1952 и 1969, всеки епизод черпи от действителни случаи, съчетаващи теории за НЛО с достоверни исторически събития, в това число тези с Розуел и Зона 51.



Актьор: Йън Глен
Роден: 24 юни 1961 година в Единбург, Шотландия, UK
Game of Thrones роля: Джора Мормонт
По Epic Drama: минисериалът „ ГОСПОЖА УИЛСЪН “ – от петък, 19 юни
„ Госпожа Уилсън “ е въодушевен от записките на бабата на актрисата Рут Уилсън (The Affair, Luther) , която влиза в основната роля. Случваща се в Лондон сред 1940-те и 1960-те, поредицата следва Алисън Уилсън, която се счита за щастливо омъжена, досега в който брачният партньор й умира, а една жена се появява на прага й с изказване, че тя е същинската госпожа Уилсън. Алисън е решена да откри доказателство за валидността на брака си, както и за любовта на Алек – вместо което, обаче, попада в свят на обезпокоителни секрети.
Александър Уилсън (в ролята е Йън Глен, прочут като Джора от Game of Thrones) е публицист, разузнавач и сътрудник на разследващите служби, служил по време на Първата международна война, преди да замине за Индия като учител по британски литература, където стартира и да написа шпионски романи. През 1930-те става много прочут, а негови произведения получават ревюта в The Telegraph, Observer и литературното приложение на The Times. Умира през 1963 година




В последния и може би най-пикантен сезон на „ Блудници “ в одеждите на новия сводник в града влиза Алфи Алън, прочут с ролята си на Теон Грейджой в Game of Thrones, както и с появяването си в „ Джон Уик “ с Кеану Рийвс.
Лейди Фиц – в ролята е Лив Тайлър , позната от Lord of the Rings и „ Открадната хубост “ на Бертолучи, е разкрила свободата в отсъствието на брат си, само че още веднъж ѝ е оказан напън. Лив Тайлър дебютира още във втори сезон на основания от напълно дамски креативен екип провокативен сериал в ера в ролята на Лейди Изабела Фиц - жена, която има цялата класа, пари и обществено състояние, за които Маргарет Уелс и Лидия Куигли се борят обезверено.
В центъра на действието е точно Маргарет Уелс, както и нейните дъщери. За нея е мъчно да съчетае функциите си на майка и собственичка на обществен дом. Когато бизнесът ѝ е нападнат от конкурентна мадам, Лидия Куигли (в ролята Лесли Манвил, която можете да гледате и в „ Свят в пламъци “ със Шон Бийн), която няма никакви угризения, Маргарет би трябвало да отвърне на удара, даже и това да значи, че ще изложи фамилията си на риск.
Това е време, в което една на всеки пет дами е продажница. " Блудници " е завладяваща трагична поредност, чието деяние се развива в динамичния и вселенски Лондон в края на 18-ти век, като предлага самоуверен взор към най-скъпоценната комерсиална активност в града: секса.

Bonus: Ричард Мадън
Роден: 18 юни 1986 г, Елдърсли, Шотладния, UK
Game of Thrones роля: Роб Старк
По ТВ канал Epic Drama: „ КЛОНДАЙК “




Любопитен факт: заради приключенския си род, минисериалът бе излъчен и по сродният на Epic Drama ТВ канал Viasat Explore
Поредицата е въодушевена от същинските истории на ловците на благосъстояние, борили се за оцеляване със суровите и жестоки условия на канадската територия към р. Юкон. В центъра на действието са героите Бил Хаскъл и Байрън Епщайн - другари от детството, които рискуват всичко, с цел да преследват фантазията си да забогатеят по време на златната тресчица от 80-те години на 19 в. в Клондайк.

Epic Drama е ТВ канал за исторически трагични сериали от фамилията на Viasat History и TV1000, наличен в Булсатком на позиция 433 за IPTV и HD приемниците и на 76 за SD приемниците, в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) – 201, в ТЕЛЕКАБЕЛ - на HD позиция 228, в NetWorx – на позиция 230, в София – в NET1 на 137 канал във VIVACOM TV на позиция 55 за DTH TV 2L и на 76 за IPTV в пакет TV 2L+.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР