Беше труден мач. Очаквахме огромен натиск, тъй като Олимпик Марсилия

...
Беше труден мач. Очаквахме огромен натиск, тъй като Олимпик Марсилия
Коментари Харесай

Кристоф Галтие след поражението на ПСЖ: Загубата е голямо разочарование за мен, за играчите, за клуба и за привържениците ни

Беше сложен мач. Очаквахме голям напън, защото Олимпик Марсилия играе по този начин от началото на сезона. Имахме доста малко обстановки, доста малко удари против доста стегната отбрана. Това съобщи старши-треньорът на ПСЖ след отпадането от шампионата за Купата на Франция нощес.

" Загубата е огромно отчаяние за мен и за моите играчи, огромно отчаяние за клуба, огромно отчаяние за последователите. Знаехме, че довечера ще има щастливи хора, нещастни хора, тъжни хора. Тази вечер сме от неверната страна. Сега би трябвало да гледаме напред. След три дни ни следва значим мач в Монако, ще забележим в какво положение сме, би трябвало да се възстановим добре. Предстои ни и значим мач против Байерн Мюнхен от Шампионската лига ", показа още Галтие.

" Трябва да рестартираме незабавно. Този мач трябваше да бъде извоюван. Не успяхме. Сега би трябвало да успеем да продължим напред. Трябва да останем дружно, да останем спокойни. Знам, че ще се вдигне доста звук след този резултат. Трябва да подобрим доста неща ", добави още наставникът на водача във френската Първа лига.

Капитанът на Пари Сен Жермен Маркиньос призна, че самият тим е отговорен за отпадането си от Купата на Франция. И по този начин за втора поредна година парижани няма да могат да стигнат до трофея.

“Знаехме, че противникът ще заложи на сериозна преса, само че ние не успяхме да се оправим. Допуснахме няколко неточности, които ни костваха скъпо. Това е загуба, от която ни боли, тъй като е и против директен съперник. Трябва да сме по-добри, да продължим да работим, тъй като ни липсваха някои неща в играта. И е време да си затваряме устите. Ако желаеме да реализираме нещо огромно този сезон, е нужно да станем по-силни. Разочаровани сме ”, съобщи бразилецът.

На 11 февруари ПСЖ гостува на Монако в среща от шампионата, а на 14 февруари приема Байерн Мюнхен в мач от Шампионската лига.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР