Берое спечели баража за влизане/оставане в efbet Лига срещу Спортист

...
Берое спечели баража за влизане/оставане в efbet Лига срещу Спортист
Коментари Харесай

Берое спечели баража срещу Спортист и остана в efbet Лига

Берое завоюва баража за влизане/оставане в efbet Лига против Спортист (Своге). Заралии победиха с 1:0 " шоколадите " в мач, игран на стадион " Ивайло ".

Така " зелените " резервират елитния си статут, а отборът от Своге и през идващия сезон ще играят във Втора лига. Единственото попадение стана дело на Уерди Мара през първата част, а в края на мача Спортист вкара, само че голът беше анулиран от ВАР.
 Снимка 621898
Източник:

Срещата стартира равностойно. В 16-ата минута Гомес Сана центрира в наказателното поле, само че състезател на Спортист мазета в корнер. Мечев извърши, само че стражът на втородивизионния отбор - Величков се намеси и не разреши да бъде заплашен вратата му.
 Берое - Спортист (Своге), 1:0, (Развой на срещата по минути) онлайн
Берое - Спортист (Своге), 1:0, (Развой на срещата по минути)

Оспорван бараж

Половин час след началото на мача, отборът от Своге стигна до опция. Борислав Димитров напредна отляво, навлезе в наказателното поле и пусна паралелно към Георги Николов, само че вратарят Гошев засече преди топката да доближи до нападателя на " шоколадите ".

В 35-ата минута, Берое вкара гол. След осъществяване на директен свободен удар, Божидар Пенчев засече от воле, вратарят Величков мазета, само че право в краката на Уерди Мара, който нанесе прекрасен удар, с който наказа неприятното излизане на стража и прати топката в мрежата за 1:0.
 Снимка 621899
Източник:

През втората част темпото на игра падна, а " шоколадите " пробваха да изравнят.
 Снимка 621884
Източник:

В 60-ата минута Русинов засече с глава центриране и смъкна към Николов, отбраната на старозагорци не реагира и той който стреля, само че Гошев улови. В 78-ата минута Спортист имаше нова опция. След осъществяване на фаул, Павлин Чиликов се извиси и стреля с глава, само че вратарят още веднъж бе на висота и избави.
 Снимка 621882
Източник:

В самия завършек на мача Спортист съумя да вкара, само че попадението бе анулирано. Богдан Костов центрира доста добре към Георги Николов, който прати топката в мрежата, от Берое претендираха, че е имало нарушаване на играча в офанзива като е задържал Челич. Никола Попов прегледа обстановката и реши, че попадението няма.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР