Берое и Спартак (Варна) откриват 10-ия кръг в efbet Лига

...
Берое и Спартак (Варна) откриват 10-ия кръг в efbet Лига
Коментари Харесай

Берое ще задълбочава проблемите в Спартак

Берое и Спартак (Варна) откриват 10-ия кръг в efbet Лига със конфликт между тях. Двубоят под Аязмото е от 17:30 ч. и ще бъде управителен от Станислав Тодоров.

И двата тима се показват под упованията на своите последователи. От 9-те си изиграни мача дотук заралии имат единствено две победи - против Локомотив (Пловдив) и Ботев (Враца). Тимът на Петър Хубчев е записал 5 загуби, последната от които с изразителното 0:4 от ЦСКА 1948. 

" Соколите " са единственият тим, който към момента не познава усета на триумфа през актуалната акция. Варненци имат единствено една точка в своя актив, което им отрежда последно място в класирането. 

Футболистите на Тодор Киселичков се бориха мъжки в последния си турнирен дуел против ЦСКА - София, само че силите им не стигнаха за освен това от минимално проваляне.
17  Спартак (Варна) - ЦСКА - София


Под въпрос за днешния мач е звездата на старозагорци Абубакар Тунгара, а по-рано през седмицата стана ясно, че прекосяването чартърен на младежкия национал Димитър Тонев в Берое от Ботев (Пловдив) няма да се реализира, защото " канарчетата " са се забавили прекалено много с оформянето на формалните документите.


 Берое отхвърли наема на Митко Тонев - Ботев забавили прекалено много документите Берое отхвърли наема на Митко Тонев - Ботев забавили прекалено много документите
Спартак няма съществени кадрови проблеми и наставникът на тима ще заложи на най-благоприятен състав в търсене на първа победа в efbet Лига през този сезон.


БЕРОЕ - СПАРТАК (ВН)

Вероятни сформира:

БЕРОЕ:

СПАРТАК (ВН):

СЪДИЯ: Станислав Тодоров 
СТАДИОН: " Берое ", Стара Загора 
НАЧАЛО: 17:30 часа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР