Берлин ще търси решение на ниво Европейски съюз за затваряне

...
Берлин ще търси решение на ниво Европейски съюз за затваряне
Коментари Харесай

Меркел ще поиска затваряне на ски курортите в ЕС, Австрия е против

Берлин ще търси решение на равнище Европейски съюз за затваряне на зимните курорти през идващите месеци с оглед обстановката с ковид. Това разгласи канцлерът на Федерална Република Германия, предава TACC, представена от Агенция " Фокус ".
" Ски сезонът наближава. Ще се опитаме да се договорим в Европа по отношение на опцията за затваряне на всички ски курорти. За страдание, когато чуете изказванията на австрийската страна, разбирате, че това просто не може да бъде реализирано, само че ние ще опитаме още веднъж ", добави Меркел.
 Заразени с COVID-19 в алпийски курорт съдят австрийското държавно управление Заразени с COVID-19 в алпийски курорт съдят австрийското държавно управление
Адвокат подхваща правосъдни дейности против австрийското държавно управление от името на инфектираните с COVID-19 в алпийски ски курорт през март....
Германският канцлер добави, че рестриктивните мерки, въведени в страната с оглед епидемиологичната конюнктура, най-верояно ще останат в действие и през месец януари. Малко по-рано беше оповестено, че удължването ще е до 20 декември. Ето какви са ограниченията:
Първите доставки на в страната Меркел чака преди Коледа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР