Берлин. Представители на САЩ и Русия ще се срещнат на

...
Берлин. Представители на САЩ и Русия ще се срещнат на
Коментари Харесай

Die Welt: Москва и Вашингтон ще обсъдят украинския въпрос преди срещата Русия-НАТО

Берлин. Представители на Съединени американски щати и Русия ще се срещнат на 10 януари, с цел да обсъдят рецесията в Украйна, написа Die Welt . Това съобщи ръководителят на Съвета за национална сигурност на Белия дом: „ Когато се съберем, Русия ще може да показа своите подозрения на масата, а ние също ще споделим подозренията си по отношение на съветските дейности “.

В същото време никакви решения за Украйна няма да се вземат без присъединяване на самата Украйна, акцентира той. Два дни по-късно ще се състои среща сред Русия и НАТО. По-широки диалози с Русия, Съединени американски щати и редица европейски страни са планувани за 13 януари.

Правителството на Съединени американски щати се притеснява, че ръководителят на Кремъл Владимир Путин обмисля инвазия в някогашната руска република. В самата Русия отхвърлят съществуването на сходни проекти. В случай, че това се случи, Съединени американски щати ще вкарат бързо огромни наказания.

В понеделник американският президент Джо Байдън подписа закон за бюджета, който планува разпределяне на 300 милиона $ за поддръжка на украинските въоръжени сили и още милиард $ за подсилване на европейската защита.

Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР