Берлин. Медико-психологическият преглед (MPU) в Германия е известен още като

...
Берлин. Медико-психологическият преглед (MPU) в Германия е известен още като
Коментари Харесай

„Идиотентест“-ът е защита за участниците в движението

Берлин. Медико-психологическият обзор (MPU) в Германия е прочут още като „ Идиотентест “. Годишно във Федералната република над 80 000 души с прегрешения в трафика, би трябвало да го устоят в случай че желаят още веднъж да получат документите си за правоуправление на мепесе. " MPU е по едно и също време отбрана и опция за участниците в придвижването ", изяснява Андреа Хауслер, специалист по придвижването и член на управлението на TÜV Süd Life Service GmbH.

Идиотентестът, обратно на това по какъв начин може да звучи, не е тест за определяне дали някой е глупак. Обикновено това е задоволително явно. По-скоро това е разговорният термин за изпита, който хората би трябвало да преминат, когато са им лишили шофьорската брошура след пиянство и шофиране, и причиняване на акцидент. Те би трябвало да се возят с градския превоз или с другари за известно време, преди да могат да вземат формален психически обзор и да получат право да карат още веднъж. Това е, което германците от време на време назовават Идиотентест. Обикновено тези, на които би трябвало да го вземат, споделят: " Човече, аз бях подобен глупак! "

Поводите да се отиде на този тест са тъкмо избрани от закона. „ Всеки, който кара под въздействието на опиати или алкохол с повече от 1,6 на хиляда, има повече от осем наказателни точки или е видян в доста незаконно действие, би трябвало да отиде в MPU “.

Като цяло MPU се употребява за разбор на аргументите за нарушаването и за смяната в държанието. Това може да стане по-добре с поддръжката на психически подготвени специалисти. При това се изисква прозорливост и самодейност от засегнатите.

В началото участниците попълнят въпросници. Те дават на лекарите и психолозите главната информация. По този метод се акцентират всички аспекти и не се не помнят никакви детайлности. Тук става въпрос за медицински проблеми и за метода на лишаване на шофьорската брошура. Разбира се, тези въпросници и всички резултати се третират поверително. В научно обоснования тест за успеваемост се опитва способността за централизация и разбиране, както и скоростта на реакцията.

„ Участниците седят на обособени места на тестови устройства, с цел да могат изцяло да се концентрират върху тази задача “, изяснява специалистът по трафика Хауслер - „ Обучен личен състав е разполагаем да дава отговор на въпроси през целия тест. Тези проби са проектирани в сходство с научните стандарти и разрешават висока степен на сравнимост. “

При последващата консултация с доктор, лекарят преглежда вероятните болести, приема на медикаменти и настоящото здравословно положение. Индивидуално се преценя за всеки обособен случай, според от предходната история, какъв брой да е просторен този обзор. В случай на аномалии от опиати или алкохол е нужен разбор на кръв и / или урина.

Централен детайл на всеки MPU е психологическият диалог. " Само с открита и почтена информация от засегнатите ще бъде допустимо да се разсеят терзанията. Тук специалистите желаят да знаят до каква степен участниците са се справили с проблемите си с придвижването, какви и къде са настъпили промени в държанието им към положително " - завършва Андреа Хауслер.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР