Бергамо. Рома изигра един от най-добрите си мачове от началото

...
Бергамо. Рома изигра един от най-добрите си мачове от началото
Коментари Харесай

Рома победи като гост Атланта с 4:1 в мач от Серия „А“

Бергамо. Рома изигра един от най-хубавите си мачове от началото на сезона в Серия " А " и победи с 4:1 като посетител Аталанта в среща от 18-ия кръг на италианското състезание.

Двама англичани бяха точни за " джалоросите " от Рим през днешния ден - " деветката " Тами Ейбрахам осъществя две попадения - още в първата минута, а по-късно и в 82-ата. Бранителят Крис Смолинг опъна мрежата в 72-ата минута. Николо Дзаниоло също записа името си измежду голмайсторите, като го стори в 27-ата минута. Автогол на Браян Кристанте (`45+1) даде очаквания на бергамаските, които нямаха загуба в последните си 10 дуела, само че воденият от Жозе Моуриньо отбор сграбчи скъпите три точки, най-много с доста постоянна съвсем в целия мач игра в отбрана и впечатляваща успеваемост в нападателен проект.

Аталанта е измежду най-неудобните противници на " вълците " от години, само че този път Рома се опълчи сполучливо на Богинята и резервира възможностите си да нападна " Топ 4 ".

След този триумф момчетата на Жозе Моуриньо заемат 5-ото място в класирането с 31 точки, " бергамаските " са трети с 37 т.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР