Бензиностанцията на кандидат-кметицата на Ихтиман Милена Чомакова Фокус 05“, която

...
Бензиностанцията на кандидат-кметицата на Ихтиман Милена Чомакова Фокус 05“, която
Коментари Харесай

Бензиностанцията на ихтиманската кандидат-кметица работела без разрешение за търговия с горива

Бензиностанцията на кандидат-кметицата на Ихтиман Милена Чомакова „ Фокус 05 “, която през вчерашния ден бе запечатана от Националната организация по приходите, е работела без позволение за търговия с горива, оповестиха за breaking.bg източници, близки до данъчния началник Румен Спецов.

Хората на Спецов са издали на обекта акт с рекордните за района на Ихтиман 25 хиляди лв. санкция.

В резултат Чомакова и приятелят й Емил Караджов, разгласен от някогашния началник на Агенцията по горите Александър Дунчев за лице на дървената мафия, се чудели дали да не прекратят акцията си за локалните избори, която към този момент им излизала много солено. Само за откриването й локалният олигарх и половинката му към този момент се били изръсили с повече от 12 бона за хонорара на фолк-дивата Емилия.

„ Кралицата на дървената мафия “ Чомакова още не знаела дали след рекордната санкция от Национална агенция за приходите ще успее да събере пари за финален концерт, а и с Караджов се тормозили, че хората на Спецов и локалната полиция от известно време ги дебнат на всяка крачка. Вече не помагали и връзките на Караджов с ихтиманския служител на реда номер 1.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР