Белокос таксиметров шофьор, чиито танцови движения на ирански рибен пазар

...
Белокос таксиметров шофьор, чиито танцови движения на ирански рибен пазар
Коментари Харесай

Танцуващият ирански таксиметров шофьор се превръща в невероятен антирежимен герой

Белокос таксиметров водач, чиито танцови придвижвания на ирански рибен пазар станаха вирусни, се трансформира в малко евентуален знак на непокорство, откакто управляващите взеха решение да лимитират действието му и го етикетираха те са антиислямски.

70-годишният, прочут като „ Чичо Садег “ или „ Садег рогоносецът “, е позната фигура в крайбрежния град Ращ, където тълпи от зяпачи се събират, с цел да гледат неговото оживено пеене и танци.

Но откакто един от видеоклиповете на Sadegh ненадейно завладя иранските обществени медии този месец, управляващите в града на Каспийско море наподобява се уплашиха и го счетоха за нарушаване на ислямските правила. Това докара до закриване на акаунта на мъжа в Instagram и порицания за тези, които се причислиха, с цел да го поздравят.

„ Имаше опасения, че това може да се трансформира в обществено придвижване “, кореспондент в града сподели за осъществяването на Sadegh, в което той тропа с крайници, имитира пукотевица с лък и стрела и предизвиква тълпата да се причисли.

„ Но може би на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР