Белият дом обяви, че следващата среща между президента на САЩ

...
Белият дом обяви, че следващата среща между президента на САЩ
Коментари Харесай

Официално: Нова среща Тръмп - Путин тази година няма да има

Белият дом разгласи, че идната среща сред президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп и съветския му сътрудник Владимир Путин няма да се състои през 2018 година. Такава ще се насрочи след края на следствието на специфичния прокурор Робърт Мюлер към хипотетичната съветска интервенция на президентските избори в Съединени американски щати през 2016 година, предава AFP, представена от " Фокус ".

„ Президентът счита, че идната двустранна среща с президента Путин би трябвало да се състои, откакто ловът на вещици завърши, по тази причина взехме решение, че ще се организира през идната година “, съобщи сподели съветникът по национална сигурност в Белия дом Джон Болтън.
Специалният прокурор, който проверява вероятно скрито съглашение сред Москва и екипа на предизборната акцията на Тръмп за президентските избори през 2016 година, в никакъв случай не е посочвал график за края на следствието си.
Последната среща сред двамата президенти бе по-рано този месец в Хелзинки. След нея Тръмп получи остри рецензии за държанието си, което американски политици и жители дефинираха като предателско, срамно и подлизурско.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР