Белите маратонки са вечната класика. Още през 90-те любимецът на

...
Белите маратонки са вечната класика. Още през 90-те любимецът на
Коментари Харесай

Съвети при съчетаване на бели маратонки

Белите маратонки са безконечната класика. Още през 90-те любимецът на българската музикална публика Стефан Вълдобрев прелестно ни изпя „ Обичааам те, блага, с бели маратонки и изтъркани джинси “. Истината обаче е, че белите маратонки не престават да са известни в стилните среди и до ден сегашен, а съвършените комбинации с тях напълно не се изчерпват с деним панталоните. Напротив, можете да заложите и на редица други изобретателни хрумвания за съвършен жанр и безупречна визия, носейки обичания си чифт. Ето няколко оферти и от нас.
Бели маратонки с рокля
Спортно-елегантният жанр е супер известен в последно време. И негова съществена визия е точно комбинацията сред маратонки и рокля. Дамите нормално залагат на кецове с равна подметка, само че не по-малко ужасно ще наподобяват и с маратонки в бяло на висока платформа. Такива обувки отлично пасват и на ефирна лятна рокля, и на вталена кройка с изчистена линия. Прекрасно ще седят и на вашата разкроена рокля със междинна дължина. А най-хубавото е, че за тази композиция можете да подберете всевъзможен тип чанта – и класическа чанта с ръкохватка за на разположение, и компактна раница.
Бели маратонки с изчистен панталон
И тук вариантите са доста. Първото ни предложение е с впит панталон в бяло или черно. Добре е глезенът да седи отворен и под него да се подават обичаните бели маратонки. Тук можете да заложите на безусловно всевъзможен жанр обувки. Дори най-спортният вид ще седи отлично на сходен вид панталон. Всички панталони с висока кройка биха могли да паснат на белите маратонки, а в случай че желаете да сте в крайник с настоящите фешън трендове, просто заложете на разновидността с необятно разкроена долна част. Те са супер съвременни тази година.
Бели маратонки с пола
Белите кецове ще вървят чудесно и на пола. Просто би трябвало да намерите подобаваща. Вариантите са доста и по-скоро зависи от мотива и мястото, на което ще пробвате с подобен вид визия. За всекидневието и в офиса можете да заложите на композиция с дълга пола – още веднъж с дължина, през която се подава глезена. В този случай избягвайте черното. Добри цветови разновидности са сивото, пастелните нюанси и всички оттенъци на бежовото. Ако желаете по-къса дължина, можете да комбинирате своите бели маратонки с пола със междинна дължина. В тази визия отлично се вписва и полата с висока талия с вталена кройка, и разкроената пола с принтове, шарки, надписи и всевъзможни претекстове и разновидности на комбиниране от най-малко три цвят. Черната класическа пола до коляното изисква или риза с необятни ръкави, или поло в бяло, с цел да се комбинира с вашия обичан чифт бели маратонки.
Комбинации за мъже с бели маратонки
Съвсем не сме не запомнили и господата, които имат не по-малко право да носят бели маратонки. При тях вариантите са единствено с панталон и дънки, само че пък въпреки всичко, би трябвало да набележим няколко линии за съвършената композиция. Чудесна алтернатива е да съчетаете бели мъжки маратонки от  с дънки до коляното за лятото, както и с чино панталон за по-хладните дни. И тук дънките са или типичен, или с дължина, оставяща на показ глезена и обичаните кецове в бяло.

Импровизирайте самоуверено с визиите си с бели кецове. Те разрешават всевъзможни фешън съчетания и е въпрос на вас персонален усет и желание с какво ще ги разкарвате до офиса или ще ги комбинирате за вашето свободно време.
Разгледате богата сбирка от дамски маратонки на марките Nike, Adidas, Puma, Lacoste, Speedo и Converse в онлайн магазин Lotus Sport!
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР