Белгийската полиция е прекратила секс парти на улица Стенстрад, близо

...
Белгийската полиция е прекратила секс парти на улица Стенстрад, близо
Коментари Харесай

Унгарски евродепутат подаде оставка, след като бе заловен в гей оргия

Белгийската полиция е прекратила секс празненство на улица Стенстрад, покрай Гран Плас, провеждано на горния етаж над затворен гей-бар в петък (27 ноември). Участвали са 25 мъже, съвсем всички голи, измежду които е имало евродепутат и дипломати, открити са били и опиати, заяви Euroactiv. Няколко брюкселски издания разказват случая като гей оргия.

Евродепутатът се опитал да избяга по водосточна тръба. След като бил хванат, той се позовал на парламентарния си имунитет и бил освободен. Като елементарен жител той би бил измамен под отговорност за нарушение на ограничаващите правила, въведени по отношение на пандемията, както и за опит да избяга от полицейски надзор.

Редица източници показаха, че евродепутатът е 59-годишният Йозеф Сайер, началник на делегацията в Европарламента на Фидес, партията на Виктор Обран, от 2004 година насам. По-късно самият той удостовери това, като добави, че откритите от полицията опиати (екстази) не са негови. Но формалното известие на полицията написа, че опиатът е бил точно в неговата раница. Ръцете му са били окървавени очевидно при опита за бягство.

В публично официално съобщение групата на Фидес, която е част от Европейската национална партия, показва страдание за оставката на Сайер, като го назовава “най-разпознаваемият маджарски евродепутат ”.

Сайер в неделя подаде оставка, без пояснения. Той е прочут с консервативните си и хомофобски позиции. Известен е и с това, че е съавтор на текст в променената унгарска конституция, съгласно която фамилията е “съюз сред мъж и жена ”.

Ограничителните ограничения в Белгия не разрешават събиранията на групи хора. Заведенията са затворени. Разрешено е едно семейство да приема не повече от един човек отвън семейството, и той да бъде единственият допускан до фамилията в течение на един месец.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР