Беларуският президент Александър Лукашенко заяви във вторник, че той и

...
Беларуският президент Александър Лукашенко заяви във вторник, че той и
Коментари Харесай

Лукашенко: Не е обсъждано разполагането на руски войски в Беларус

Беларуският президент Александър Лукашенко съобщи във вторник, че той и Владимир Путин не са обсъждали разполагането на съветски войски и основаването на техните военни бази в Беларус по време на последната им среща.
" И ние не се нуждаем от това. Няма по този начин незабавна потребност. Ако има някакво задържане, в случай че забележим съветските елементи и войски ще бъдат ситуирани в Беларус ", сподели Лукашенко, представен от беларуският всекидневник " СБ Беларусь Сегодня ".
 Преговорите сред Лукашенко и Путин: Кой в действителност печели? Преговорите сред Лукашенко и Путин: Кой в действителност печели?
Резултатите от договарянията сред президентите на Беларус и Русия Александър Лукашенко и Владимир Путин в Сочи и съглашението за прехв...
Преди дни съветският президент Путин отбрани решението на Беларус да приземи наложително самолета, който превозваше опозиционера Роман Протасевич, определяйки държанието на Запада по този случай като " демонизиране " на Минск и предизвести събитието да не се политизира.
Европейският съюз пък продължи да подлага на критика Москва, че не е реагирала на случая, написа БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР