Беларус е единствената страна в света, в която първенството не

...
Беларус е единствената страна в света, в която първенството не
Коментари Харесай

Ето защо само в Беларус се играе футбол

Беларус е единствената страна в света, в която шампионата не бе спряно поради разпространяването на ковид. Този уикенд се играят мачовете от втория кръг на шампионата. Как футболистите в Беларус се защищават от болестта разкри нападателят на Динамо Брест Артьом Милевски пред медиите в страната.

" Странно е, че единствено ние играем. Имаме контракти и задължения към нашия президент и футболната лига. Клубните лекари оказват помощ, имаме добър екип. Взимаме едни хапчета и си слагаме капки.

Не върша нищо изключително - виждам телевизия, филми и сериали. Скучно е, несъмнено. Гледам всички епизоди на Джеймс Бонд. Целият свят е в карантина, опасявам се и аз, и момчетата, които са при нас от други страни.

Тъй като към момента не сме спрели футбола, упражняваме в базата. Следователно няма смисъл да поддържаме някаква форма в домовете си. Събираме се, упражняваме, не гледаме нищо и продължаваме работата си ", съобщи някогашният национал на Украйна Милевски.

По-рано през днешния ден 36-годишният футболист донесе успеха на своя тим с 1:0 над Слуцк в мач от втория кръг на шампионата на Беларус.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР