Бебето на Риана най-сетне се появи на бял свят. Съобщава

...
Бебето на Риана най-сетне се появи на бял свят. Съобщава
Коментари Харесай

Певицата Риана роди второто си дете

Бебето на Риана най-накрая се появи на бял свят. Съобщава се, че изпълнителката на " Umbrella " е родила, откакто преди няколко мецеца по време на осъществяване в Супербоул заяви за бременността си.

Според MediaTakeOut, Риана и ASAP Rocky са посрещнали второто си дете на 9 август 2023 година

Източници, близки до певицата, настояват, че майката и бебето се усещат " добре ", " почиват си ", " възвръщат се " и се " сближават " в имението на двойката в Лос Анджелис.

На 12 февруари 2023 година певицата от Барбадос излезе на футболното игрище, облечена в червен гащеризон, с цел да извърши част от най-големите си шлагери. Формата на тялото ѝ в комбиниране с обстоятелството, че не беше супер дейна на сцената, накара хиляди фенове да заподозрат, че чака второто си дете. Нейни представители потвърдиха новината пред Rolling Stone.

Приятелите на Риана разказва новороденото като " скъпоценно " и " красиво ", като разкрива невероятната аналогия с певицата.

" Тя е напълно копие на Риана - даже до светлите очи ", описват те.

Досега не е имало никакво известие от страна на двойката. Певицата, която неотдавна пусна нова линия облекла за бременни, към този момент е майка на момченце, което се роди предходната година.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР