Бе зададен въпрос дали острието на промяната и вечно борещият

...
Бе зададен въпрос дали острието на промяната и вечно борещият
Коментари Харесай

Питане: Войник в Израел ли е бил е Даниел Лорер?

Бе заложен въпрос дали острието на смяната и постоянно борещият се за постове Даниел Лорер е служил като боец в Израел?

Директорката на Държавната психиатрична болница " Св. Иван Рилски " доктор Цветеслава Гълъбова зададе любопитния въпрос, само че незнайно за какво нито една медия не го разгласи.

Отговорът за възможната работа на Даниел Лорер като боец в Израел може да даде светлина върху връзките му с друга страна и дали се е клел във честност към нея. За момента политикът, който се издигна на раменете на президента Румен Радев, а след това се отхвърли от него резервира безмълвие и от негова страна няма отговор.

Друго значимо запитване се отнася до валидността и признаването на дипломата на Лорер за висше обучение у нас. Това може да повлияе съществено на легитимността на неговите университетски квалификации и опцията му за заемане на избрани висши длъжности в България.

Д-р Цветеслава Гълъбова задава и спомагателни тематики за журналистическа инспекция, в това число дали Даниел Лорер разполага с двойно поданство, като Кирил Петков, или дали министър Юлиян Попов и премиерката на ротационен принцип имат такива.

Някои публицисти дават обещание да проверяват и приготвят отговорите на тези въпроси, в случай че съответните политици не дават ясни такива пред обществото.

За момента политиците резервират безмълвие, игнорирайки неуместните въпроси.

Инфо: narod.bg

 

Тагове: Даниел Лорер Цветеслава Гълъбова Румен Радев Кирил Петков Юлиян Попов Мария Габриел Израел войник
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР