Базилският гранд Ботафого официално представи новото си попълнение Рафаел Форстър.

...
Базилският гранд Ботафого официално представи новото си попълнение Рафаел Форстър.
Коментари Харесай

Ботафого представи Форстър

Базилският гранд Ботафого публично показа новото си попълнение Рафаел Форстър. Централният бранител бе включен в договорката на Лудогорец за Алекс Сантана, а през днешния ден театралничи с екипа на именития бразилски отбор.

Бранителят ще се събере в Ботафого с някогашния си треньор при разградчани Пауло Аутуори. В Бразилия към този момент написаха, че Рафаел Форстър ще получи огромния късмет да се потвърди в родината си. Защитникът ще играе един до друг с Кесуке Хонда и Саламон Калу, които направиха име в Европа.

Рафаел дойде в Лудогорец при започване на сезон 2017/18 от украинския Заря Луганск, на който бе капитан (в този отбор е бил съотборник с Паулиньо от Левски). В началото имаше компликации с акомодацията и през акцията игра повече за втория отбор, в сравнение с за първия. Най-много срещи в елита изигра през сезон 2018/19 - 15.

През миналата акция има 8 турнирни мача. През есента обаче бе с огромна заслуга за прескачането на груповата фаза на Лига Европа - вкара 2 гола на Ференцварош в Будапеща за триумфа с 3:0. Общо за Лудогорец Форстър бе на терена в 51 срещи във всички шампионати.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР