Базата на Българския футболен съюз за пореден път ще приюти

...
Базата на Българския футболен съюз за пореден път ще приюти
Коментари Харесай

7:0 за хората срещу зависимостите

Базата на Българския футболен съюз за следващ път ще приюти за няколко дни участниците в  плана " 7:0 за хората против зависимостите ".
В базата на Българския футболен съюз в Бояна от 23 до 25 октомври ще се проведелагер-сбор " 7:0 за хората против зависимостите ". Организаторите от центровете за лекуване на зависимости споделят: " използваме пристрастеността на България към футбола, с цел да заинтересуваме и вдъхновим младежите да изградят по-добър живот за себе си и да обединят общностите, в които живеят. Основната ни цел е да се основат условия за превъзмогване на обществените граници във връзка с подвластните хора, попречване на рисковото държание и повишение на мотивацията за изтрезнял метод на живот посредством спорт и образование. "
Инициативата се организира от 2015 година За шест години в плана са взели присъединяване 688 души от България и разнообразни организации от други страни. Тази година, за разлика от предходната, заради обстановката с COVID-19, 50-те участниците са единствено от  България. Проектът се провежда от съдружие " Реванш " и МПА " Свобода ". Програмата включва полемики, уъркшопове и тренировки, както и мини шампионат по футбол. 
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР