Байерн (Мюнхен) записа неочаквано домакинско равенство срещу Волфсбург в мач

...
Байерн (Мюнхен) записа неочаквано домакинско равенство срещу Волфсбург в мач
Коментари Харесай

Байерн се дъни у дома, Волфсбург измъкна точка след изоставане от 0:2

Байерн (Мюнхен) записа ненадейно домакинско тъждество против Волфсбург в мач от 6-ия кръг на Бундеслигата. Срещата приключи при резултат 2:2, а на почивката баварците имаха задатък от 2 гола.

Робърт Левандовски и Ариен Робен се разписаха за отбора на Карло Анчелоти, а Максимилиан Арнолд и Даниел Дидави бяха точни за Волфсбург.

До полувремето нищо не предвещаваше усложнения за Байерн. На „ Алианц Арена “ Робърт Левандовски осъществя дузпа в 33-ата минута, която бе отсъдена за фаул точно против него. В заключителните минути на първата част Ариен Робен напредна и стреля, а след рикошет в крайници на Рафиня топката се озова във вратата за 2:0.

Гостите обаче не се предадоха. В 56-ата минута Арнолд стреля от фаул от близо 30 метра, само че Свен Улрайх с извънредно неумела интервенция разреши на топката да се озове във вратата му.

Волфсбург натисна в последните минути и се възползва от отпущането в редиците на баварците. Паул Верхаах центрира отдясно и Даниел Дидави с глава прати топката във вратата за крайното 2:2.

Байерн остана на второ място в класирането с 13 точки, колктоо има и водача Борусия Дортмунд. „ Жълто-черните “ обаче са с мач по-малко. Волфсбург пък заема 11-ото място с 6 точки.



РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ В ГЕРМАНСКАТА БУНДЕСЛИГА - ТУК!

Bayern Munich vs Wolfsburg 2-2 Highlights & All... by EPIC_FOOTBALL
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР