Байерн (Мюнхен) следи отблизо ситуацията с халфа на Барселона Гави.

...
Байерн (Мюнхен) следи отблизо ситуацията с халфа на Барселона Гави.
Коментари Харесай

Байерн ухажва Гави

Байерн (Мюнхен) следи от близко обстановката с халфа на Барселона Гави. Тийнейджърът още не е подписал нов контракт с каталунците, а актуалният му договор изтича след по-малко от година. Именно заради тази причина немският гранд е подготвен да го отмъкне без пари идващото лято, написа " Билд ".

Баварците към този момент са влезнали в контакт с сътрудника на играча Иван де ла Пеня, с цел да заявят интереса си към него. Имало е алтернатива немският гранд да го притегли още това лято, само че самият Гави е отказал сходна опция, като не е желал да напусне Барса тъкмо преди международното състезание.

Изглежда обаче от Байерн ще продължат да наблюдават обстановката към 18-годишният футболист. От " Алианц Арена " сигурно ще насочат оферта към него за трансфер през идващото лято, изключително в случай че той продължава да не може да се контракти с шефовете на Барселона за възобновяване на контракта си.

Гави е артикул на школата на Барселона и проби в първия състав през предишния сезон, в който впечатли всички с изявите си, записвайки 48 мача и 2 гола и 6 асистенции във всички шампионати. С положителното си показване той стигна и до националния тим на Испания, като към този момент има 10 мача и 1 попадение за " Ла Фурия ".

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР