Байерн Мюнхен и Байер Леверкузен направиха равенство 2:2 в първи

...
Байерн Мюнхен и Байер Леверкузен направиха равенство 2:2 в първи
Коментари Харесай

Леверкузен измъкна точка от Байерн в самия край

Байерн Мюнхен и Байер Леверкузен направиха тъждество 2:2 в първи мач от четвъртия кръг на немската Първа Бундеслига. Двубоят на " Алианц Арена " предложи представление и късна драма, като " аспирините " измъкнаха точка в самия край.


Началото бе за баварския първенец, който поведе в резултата след ранно попадение на новото попълнение Хари Кейн. Байер обаче се поокопити и след няколко положителни набези, закономерно възвърне паритета. Алекс Грималдо се разписа след ужасно осъществяване на директен свободен удар. При 1:1 завърши и първото полувреме. Драмата бе оставена за заключителните минути. Леон Горецка още веднъж върна задатъка на мюнхенци в 86-та минута, само че Леверкузен се добра до равенството с попадение на влезлия от пейката Езекиел Паласиос от дузпа в четвъртата минута на добавеното време.

Така нищо не разделя Байерн и Байер след четвъртия кръг - двата отбора окупират първите две позиции в подреждането с по 10 точки, като никой не съумя да удължи победната си серия.

За Леверкузен следва домакинство на шведския Хекен в първи мач от груповата фаза на Лига Европа, преди " аспирините " да одобряват новака Хайнденхайм в шампионата, до момента в който първенците са домакини на Манчестър Юнайтед на старта в Шампионска лига, преди да посрещнат Бохум идната събота. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР