Байерн Мюнхен и австрийския РБ Залцбург играят при резултат 3:0

...
Байерн Мюнхен и австрийския РБ Залцбург играят при резултат 3:0
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Байерн Мюнхен - РБ Залцбург 3:0, хеттрик на Лева


Байерн Мюнхен и австрийския Република България Залцбург играят при резултат 3:0 в мач-реванш от осминафиналите на Шампионска лига. Роберт Левандовски откри още в 11-а минута от дузпа. Полякът още веднъж означи от 11 метра в 21-а минута. Хетрикът на Лева беше завършен единствено две минути по-късно.

След единствено минута игра домакините демонстрираха, че са подготвени да стартират доста бързо. След многоходова офанзива Левандовски беше изведен на стрелкова позиция, само че Филип Кьон избави. Само 30 секунди по-късно гостите можеше да са напред, в случай че Серж Гнабри не беше направил съдбоносен шпагат току шреди Капалдо да стреля.

В 11-та минута обаче домакините получиха нов огромен късмет да вкарат. Левандовски беше съборен в наказателното поле, а това не остави избор на съдията, с изключение на да отсъди дузпа. Полякът беше невъзмутим и не остави късмет на Кьон за 1:0.

В 14-а минута гостите още веднъж можеше да се сърдят единствено на себе си за пропуща. След неточност на Павар Сийвалд се оказа очи в очи с Нойер, само че ударът му беше избит с лекост от немския национал в ъглов удар.

В 20-а минута Вьобер повтори грешката си, откакто събори Левандовски на границата на наказателното поле. След инспекция на ВАР се оказа, че нарушаването е в границите на наказателното поле, а полякът още веднъж не сбърка за 2:0. Само две минути по-късно стрелецът се възползва от нова неточност в отбраната на Залцбург, с цел да вкара за 3:0.

Байерн Мюнхен - Република България Залцбург 3:0

1:0 - Роберт Левандовски (11)

2:0 - Роберт Левандовски (21)

3:0 - Роберт Левандовски (23)

Ето и съставите на двата отбора:

Байерн Мюнхен: Нойер, Павар, Зюле, Кимих, Ернандес, Мисуала, Мюлер, Сане, Гнабри, Коман, Левандовски;

Република България Залцбург: Кьон, Кристенсен, Вьобер, Соле, Улмер, Капалдо, Сийвалд, Камара, Аарънсън, Адаму, Адейеми;
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР