Байерн (Мюнхен) допусна втората си загуба тази седмица. След като

...
Байерн (Мюнхен) допусна втората си загуба тази седмица. След като
Коментари Харесай

Кошмарът за Байерн няма край, Бохум обърна баварците с 3:2

Байерн (Мюнхен) позволи втората си загуба тази седмица. След като отстъпиха с 0:1 на Лацио в Шампионската лига, в този момент баварците се сгромолясаха против Бохум в Бундеслигата, губейки този мач с 2:3.

Каквото и да си приказваме, противникът на Байерн е средняк, намиращ се на единадесета позиция в класирането, а този резултат единствено демонстрира какъв брой сериозна е рецесията в редиците на първенците. След провалянето през днешния ден футболистите на Томас Тухел изостават на осем точки от водача Байер (Леверкузен). Бъдещето на треньора пък също е под голяма въпросителна.

За втори следващ мач Дайо Упамекано бе изпъден с червен картон, откакто това се случи и на " Олимпико " в Рим преди няколко дни.

Джамал Мусиала зарадва мюнхенския отбор с гол за 1:0 в 14-ата минута, последва пропуск на Хари Кейн, а след това пристигна и спиране от близо четвърт час - почитателите мятаха тенис топки по терена, протестирайки против проектите за влизане на задграничен вложител в Бундеслигата.

Такума Асано изравни в 38-ата минута, а в 44-ата Кевин Шлотербек направи обрата цялостен - 2:1 за Бохум.

И през второто полувреме канонада от тенис топки докара до спирането на мача, а Упамекано бе изпъден четвърт час преди края за удар с лакът, който докара до дузпа.

Кевин Шьогер направи 3:1 от бялата точка, а три минути преди края Кейн въпреки всичко вкара - за 3:2 и това бе негово попадение №25 в Бундеслигата, само че какво от това...

Сезонът наподобява жертван за Байерн, в случай че несъмнено не се стигне до знамение - както в Европа, по този начин и на локално равнище.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР