Байдън заяви, че стремежът му да подкрепи важни отрасли, като

...
Байдън заяви, че стремежът му да подкрепи важни отрасли, като
Коментари Харесай

”Байдъномика”: Президентът обяви началото на кампания за икономическо съживяване на САЩ

Байдън съобщи, че стремежът му да поддържа значими браншове, като силициевите чипове да вземем за пример, е съживило производството, а вложенията в разпадащата се инфраструктура са почнали да проправят пътя за напредък. Според него и облекчаването на студентския дълг би разрешило на повече хора да имат по-добър живот и би подобрило положението на междинната класа.

 

Президентът направи изказването си в Чикаго на фона на последните данни за понижаване на инфлацията до най-ниското си равнище от март 2021 година и решението на Федералния запас за първи път от януари 2022 година да не трансформира лихвените проценти. 

 

Сега, в подготовката за предизборна акция, президентът би трябвало да убеди гласоподавателите, че американската стопанска система още веднъж е набрала мощ.

 

Президентските сътрудници даже употребяват термина " Байдъномика ", говорейки за новата му визия за икономическо развиване.

 

Според социологическите изследвания обаче едвам към 1/3 от американците утвърждават икономическото ръководство на Байдън до момента, а 3/4 считат, че страната е на неверен път.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР