БАТЪН РУЖ, Луизиана (АП) — Когато Рейнеша Къмингс записа тримата

...
БАТЪН РУЖ, Луизиана (АП) — Когато Рейнеша Къмингс записа тримата
Коментари Харесай

Една майка избра училище извън мрежата за безопасност от COVID. Никой не защити детето й от учителя

БАТЪН РУЖ, Луизиана (АП) — Когато Рейнеша Къмингс записа тримата си младежи в частно учебно заведение, тя се надяваше да ги защищити от COVID-19. Беше малко, без непотребни декорации — имаше единствено един преподавател и учебното заведение не сервираше обяд — само че работеше за фамилията й, най-малко първоначално.

Синът й приключи през май най-хубавия си клас, с вярата да постъпи в комерсиално учебно заведение. Но когато почнал да кандидатства, учебните заведения споделили, че няма да признаят дипломата му.

След това, няколко седмици по-късно, Къмингс споделя, че е разкрила, че учителят е изпращал известия на 16-годишната й щерка, с цел да предложи пари за полов контакт очевидни фотоси. Учителят беше задържан и Къмингс научи, че преди този момент е бил упрекнат в обезчестяване на дете.

Къмингс не знаеше това, когато децата й започнаха да посещават Second Chance Academy, само че учебното заведение нямаше акредитация, нито утвърждение от страната и никой да не надзирава учителката, на която тя оставяше децата си всеки ден.

„ Ако знаех това, нико...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР