Баскетболистите на ЦСКА се готвят усилено за сблъсъка със Спартак

...
Баскетболистите на ЦСКА се готвят усилено за сблъсъка със Спартак
Коментари Харесай

ЦСКА тренира без една от звездите си преди мача със Спартак Плевен

Баскетболистите на ЦСКА се готвят интензивно за конфликта със Спартак Плевен от 23-ия кръг на НБЛ. Срещата е на 6 март (понеделник) от 19:00 часа в залата на „ армейците “. Начело на отбора се завърна Росен Барчовски, който имаше задължения с мъжкия народен тим през последната седмица.

В заниманието се включиха и контузените състезатели на отбора Андрей Иванов и Венцислав Петков, които обаче няма да вземат присъединяване в срещата идната седмица.
18  Тренировка на ЦСКА
Изненадващо тренировката в профил изгледа една от звездите на „ алените “ Зейн Ноулс. Той получи къса отмора от треньорския щаб.
18  Тренировка на ЦСКА
До момента през сезона ЦСКА и Спартак Плевен си размениха по една победа. В първия кръг на шампионата плевенчани се постановиха с 91:65 като посетител над „ армейците “, а в кръг №12 столичният гранд си върна за загубата, налагайки се с 86:84 в зала „ Балканстрой “.
18  Тренировка на ЦСКА 18  Тренировка на ЦСКА
ЦСКА се намира на трето място във краткотрайното класиране с 12 победи и 8 загуби в сметката си, а Спартак Плевен заема шеста позиция в таблицата с баланс 10-10.

Снимки: Владимир Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР