Баскетболистите на франкенщайна “Левски Лукойл” претърпяха втора тежка загуба в

...
Баскетболистите на франкенщайна “Левски Лукойл” претърпяха втора тежка загуба в
Коментари Харесай

Скъсаха от бой задника на Константин Папазов! И колкото и да не ви се вярва – Тити не се разплака

Баскетболистите на франкенщайна “Левски Лукойл” претърпяха втора тежка загуба в границите на три дни. След като в сряда “сините” бяха унизени със 77:109 от “Рилски спортист” за Балканската лига, през днешния ден те паднаха с 63:86 от различен директен съперник за първото място – “Балкан”.

Така Константин Папазов стана първия треньор на Левски от доста време насам, който за два вмача инкасира 55 точки пасив! Неслучайно и част от почитателите си потеглиха гневни и май повече няма да стъпят на мач на новосформирания клуб.

Воденият от Папазов отбор семейства в зала “Триадица” поради ангажираност на “Универсиада” с интернационалния шампионат по джудо “Освобождение”. Своеобразните домакини започнаха добре, само че последва невероятна серия от 23:0 за отбора от Ботевград, което се оказа решаващо за развоя на мача.

Още във втората част разликата стана 20 точки, само че “Левски Лукойл” се подвигна на взлом и съумя да я стопи до единствено 6 при започване на третата. Това обаче бе всичко, което съумяха да реализират “сините” и в последна сметка “Балкан” заслужи безапелационната победа. Новопривлеченият американец в състава на “зелените” Джордан Калахан се показа чудесно и стана торпеализатор с 20 т. Сънародникът му Дивон Уошингтън добави 18, а някогашният играч на “Левски” Христо Захариев вкара 14.
С този триумф “Балкан” оглави класирането на Националната лига с актив от 12 победи и 3 загуби. Втори е “Рилски спортист” (11:4), следван от “Левски Лукойл” (10:5).
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР