В последните три години връзката между политиците и обществото беше

...
В последните три години връзката между политиците и обществото беше
Коментари Харесай

Рая Назарян пред бизнеса: При "Промяната" връзката политици-общество беше изгубена!

В последните три години връзката сред политиците и обществото беше изгубена. А без този разговор не могат да се вършат работещи политики. Това съобщи лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в 24 МИР Рая Назарян по време на среща с представители на бизнеса в София. В полемиката се включиха и претенденти за народни представители и за евродепутати.
 
" Първата политическа мощ, която е спечелила най-вече доверие от жителите, би трябвало да сформира държавно управление! Имаме четири годишна управническа стратегия, засягаща всички браншове и сме окуражени да я осъществим като съставим постоянно държавно управление с цялостен мандат ", акцентира Назарян. По думите й бизнесът страда извънредно доста от неналичието на предвидимост, от непрекъснати смени и " промени ": " А това се отразява и на стопанската система, тъй като точно дребният и междинен бизнес са гръбнакът на всяка стопанска система ".
 
 Рая Назарян пред бизнеса: При “Промяната ” връзката политици-общество беше изгубена! Рая Назарян пред бизнеса: При “Промяната ” връзката политици-общество беше изгубена! Източник: Политическа партия ГЕРБ
Рая Назарян, която е сполучлив правист, изясни и по какъв начин може да бъде преборена сполучливо корупцията: " Корупцията, която въздейства директно върху бизнеса и обществото, може да бъде преборена дейно единствено тогава, когато с изключение на съответни стъпки, които да основават среда на бистрота във всяка част на администрацията, има и мощно, работещо държавно управление. Това е допустимо единствено при постоянно държавно управление с министър председател Бойко Борисов! ".
 
Кандидатът за депутат Христо Гаджев обясни какви съответни стъпки плануват в ГЕРБ, за  да върнат още веднъж темпа на икономическото развиване на страната:  " Бързи и обективни правосъдни и административни процеси, с цел да може бизнесът да не бъде натоварван в допълнение, баланс сред обществения и частния интерес и устойчиво ръководство, посредством което да се сътвори постоянна среда за бизнес, привличаща стратегически вложения.
 
 Асим Адемов и Христо Гаджев Асим Адемов и Христо Гаджев Източник: Политическа партия ГЕРБ
И не на последно място - да създадем по този начин, че да не бъдат вдигани налозите и осигуровките, без значение от неприятното финансово положение на страната, което " Промяната " ни остави. Кандидатът за евродепутат Асим Адемов съобщи, че във времена на тежки рецесии за Европа България беше оставена без авторитетно държавно управление.
 
" За Брюксел страната ни имаше напълно друг имидж във времето, в което България беше ръководена от мощен водач като Бойко Борисов. Той преговаряше с останалите европейски водачи с престиж и постоянно успяваше да отбрани нашия държавен интерес. Най-голямата вреда, които страната ни претърпя, наред с икономическите загуби и провали на европейски стратегии е това, че престижът на България пострада съществено при ръководството на Политическа партия ". По думите на Адемов изходът от тази пропаст, в която България изпадна в последните три години, е безапелационната победа на изборите.
 
 Среща на Рая Назарян с бизнеса Среща на Рая Назарян с бизнеса Източник: Политическа партия ГЕРБ
Кандидатът за депутат Даниел Александров разяснява, че за ГЕРБ приоритет е поддръжката за бизнеса и развиването на предприемачеството, защото са основни аспекти за икономическия напредък и нововъведенията в всяка страна. " Важно е политиката да се грижи за дребния и междинния бизнес, защото той играе значима роля в основаването на работни места и стимулирането на локалното развиване. Ние от ГЕРБ имаме ясна идея за провеждането на секторните политики по този начин, че те да се отразят удобно за бизнес средата у нас ", сподели още той.
 
На срещата участваха и претендентите Савина Савова, Станислав Петрунов, Томи Николов, Анжела Димчева, Петър Митев, Мартин Атанасов, Николай Герчев, Себастиян Таджер, Елизабет Петрова и Даниел Пелов. Събитието почетоха и Тодор Батков, дългогодишният състезател на ПФК Левски Петър Георгиев и десетки представители на бизнеса.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР