Бащата на Меган Маркъл призова кралското семейство да отнеме титлата

...
Бащата на Меган Маркъл призова кралското семейство да отнеме титлата
Коментари Харесай

Бащата на Меган Маркъл: Направи се на пълна глупачка и трябва да загуби титлата си

Бащата на Меган Маркъл прикани кралското семейство да отнеме купата на херцогинята на Съсекс и съобщи, че тя е " обидила “ кралското семейство с изненадващото ѝ изявление пред Елън Дедженеръс.

Томас Маркъл се е почувствал " компрометиран “, до момента в който е гледал изявлението на щерка си.

Той назова представянето на някогашната актриса " глупава каскада “ и е безапелационен, че тя е " обидила кралицата, кралското семейство и английския народ “.

По време на изявлението Меган остави група улични търговци с отворена уста, откакто пя и танцува пред тях, наричайки себе си " мама “ като част от смешка със скрита камера по време на шоуто на Елън Елън Дедженеръс.

Говорейки пред таблоида Sun Томас Маркъл съобщи:

" Тя обиди кралицата, кралското семейство и английския народ. Направи се на цялостна глупачка и би трябвало да загуби купата си. Обичам щерка си, само че представянето ѝ беше неуместно “.

По време на изявлението Меган съобщи, че като начинаеща актриса е имала остаряла счупена кола, от която е трябвало да излиза през багажника, само че татко ѝ опроверга тези изказвания. Той е безапелационен, че това не е била " разрушена остаряла кола “ и акцентира, че щерка му " имала доста помощ, когато е започвала в Холивуд “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР