Башар Рахал и любовницата му Райна Караянева май са си

...
Башар Рахал и любовницата му Райна Караянева май са си
Коментари Харесай

ГОРЕЩ СЛУХ: Башар Рахал и Райна – разделени! Той работи в София, тя се препича на о. Корфу след 12 шева на главата

Башар Рахал и любовницата му Райна Караянева май са си дали отмора от своята връзка. Носят се клюки, че двойката се е разделила и не е ясно дали в миналото още веднъж ще се събере. Актьорът работи по нов филм, до момента в който неговата спътница в живота е в Гърция на море, дочу HotArena.

Слуховете за раздялата на ливанеца и хубавата му държанка, която преди време се разведе, с цел да бъде с него, потеглиха дни откакто стана ясно, че Райна е претърпяла чудноват случай с велосипед, поради който в „ Пирогов ” са й създали 12 шева на главата. Оказва се, че това е вторият път, в който я шият, в границите на напълно къс интервал от време. Както „ Уикенд ” писа, едвам месец по-рано са й създали и 8 шева на ръката. Малко преди да заяви за тези свои инциденти, някогашната манекенка пусна в обществените мрежи спорни послания от рода на: „ Всяко деяние генерира енергийна мощ, която се връща при нас в сходен тип ”, както и фотография на изхвърлени тоалетни чинии, съпроводена с текст: „ Напиши в коментар нещо/ някой, за което се сещаш, гледайки фотографията... ”. Не стана ясно какво и кой е ядосал Райна, с цел да насочи тя сходни послания, само че малко след тях се разбра, че е отпътувала на отмора зад граница, до момента в който Башар е останал на работа в България.

Прави усещане, че двамата в последно време не се движат в комплект. Последният път, когато са забелязвани на едно и също място, е в края на юни. Тогава бяха в Приморско. После Райна се включи в обществените мрежи от Лозенец, а елементарни сметки демонстрират, че срещите й с медиците от „ Пирогов ” са били след тази почивка. Никой не има вяра, че Башар има връзка с нейните здравословни проблеми, само че е необичайно по какъв начин в границите на месец все на Райна се случва да посещава незабавното. Дали пък историите с велосипеда не са небивалица и не прикриват нещо надалеч по-неприятно, което може да й се е случило?

Последното място, от което хубавицата се включи в обществените мрежи, е гръцкият остров Корфу. Докато тя разпуска там, сътрудникът в живота й снима филм. Той разгласява кадър от снимачната площадка, на който театралничи в компанията на колежките си Искра Донова и Йоанна Темелкова. Според слуховете, фотосите, в които и тримата вземат участие, са на продължението на кино лентата „ Завръщане ” с режисьор Ники Илиев, който предходната година стана шлагер в кината. Защо обаче и Райна не е на снимачната площадка? Тя също имаше роля в лентата, а беше и измежду продуцентите дружно с ливанеца, Ники и Богомил Грозев. Отсъствието на манекенката подхранва слуховете, че с нейния обичан са разграничени.
Двойката е дружно от 2016 година Райна и Башар се срещат като водещи на предаването на Би Ти Ви „ Лотария България ”. Известно време те се пробват да крият връзката си, защото са фамилни. Накрая вземат решение да извадят на ярко своите усеща и се развеждат. Дали любовта им трае единствено 4 години? Съдейки по дискретния жанр и на двамата, надали ще получим пряк отговор. Но той ще изплува с времето. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР