Бърз фиксиран интернет и интерактивна телевизия получават клиентитеОптичната мрежа на

...
Бърз фиксиран интернет и интерактивна телевизия получават клиентитеОптичната мрежа на
Коментари Харесай

Виваком пусна услуги по оптична мрежа и в Перник

Бърз закрепен интернет и интерактивна телевизия получават клиентите

Оптичната мрежа на Виваком дава бърз достъп до новаторски закрепени услуги

Перник стана следващият град с оптична мрежа от Виваком. От този месец над 9000 семейства в града имат достъп до интерактивна телевизия и закрепен високоскоростен интернет. 

Оптичната технология дава бърз достъп до две новаторски закрепени услуги на Виваком – интернет със скорост до 900 Mbps и настоящата сега интерактивна телевизия. Освен висока скорост, оптичната мрежа обезпечава и по-голяма непоклатимост на интернет връзката, независеща от метеорологичните условия.

Интерактивната телевизия от Виваком поддържа редица благоприятни условия, които оказват помощ на потребителите да гледат каквото изискат в комфортно за тях време. Зрителите могат да стопират предаване на пауза, да връщат обратно и да превъртат напред, да избират от минали излъчвания и да гледат на запис пропуснатия мач или сериал – функционалността ТВ Архив съхранява излъченото през последните 7 дни телевизионно наличие.
още по тематиката
За клиентите на телекома са планувани също благоприятни условия за нареждане на каналите в IPTV по личен избор, основаване на лист с обичани филми и излъчвания и даже гледане на два канала по едно и също време. Не на последно място, феновете имат огромен избор за видео наличие от азбучник с над 6 000 заглавия, част от IPTV платформата на телекома.

Перник е 24-тото обитаемо място в България с оптично покритие и достъп до IPTV услуги от Виваком. Телекомът следва проект за разширение на оптичната си мрежа до над 1 120 000 семейства в цялата страна.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР