Барселона завърши предсезонното си турне в САЩ с победа над

...
Барселона завърши предсезонното си турне в САЩ с победа над
Коментари Харесай

Шави: Левандовски е разочарован, но това е нормално

Барселона приключи предсезонното си турне в Съединени американски щати с победа над Ню Йорк Ред Булс с 2:0 в Ню Джърси. Каталунците към този момент изиграха пет контроли и нямат загуба. Новото попълнение Роберт Левандовски игра в три от мачовете, само че не съумя да означи гол.

"Турнето беше положително като цяло. Имаме още работа, само че съм удовлетворен. Левандовски е отчаян, само че това е обикновено. Същото нещо се случи с Луис Суарес, когато пристигна. Ще стартира да вкарва ", разяснява Шави Ернандес след дуела.

Наставникът на Барса приказва и за обстановката с Френки де Йонг:

"Не съм давал никакви сигнали на Френки де Йонг. Ще забележим какво ще се случи, защото има много време до каря на август. Това, че Френки играе като централен бранител, не значи нищо. Това е предсезонна подготовка и изпробваме играчи на разнообразни позиции. Аз не адресирам сигнали, споделям нещата непосредствено на играчите ".

Шави разяснява представянето на Усман Дембеле и Рафиня, които се отличиха с доста мощна игра по време на контролите:

"Обичам Дембеле като състезател. Вярвам му доста и той го знае. Откакто дойдох, той прави разликата. Имаше 13 асистенции предходната година. Представете си, в случай че стартира да вкарва голове. Рафиня е ужасно попълнение за Барса. Не единствено за този сезон, само че и за бъдещето. Искам да имам по двама титуляри за всяка позиция. Това е прекрасен проблем, който да имаш. Миналата година имахме дребен състав ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР