Барселона вече работи по привличането на нов вратар, който да

...
Барселона вече работи по привличането на нов вратар, който да
Коментари Харесай

На Камп Ноу си избраха нов вратар

Барселона към този момент работи по привличането на нов вратар, който да заеме мястото на Яспер Силесен. Според Radio Catalunya от клуба са се свързали с сътрудниците на стража на Аякс Андре Онана. Камерунският национал не би коствал повече от 20 млн. евро, което на “Камп Ноу” одобряват като добра цена за класна запаса.

Силесен, който преди време също беше взет от Аякс, кара третия си сезон при “лос кулес”, само че е втори избор след Марк-Андре тер Стеген и играе единствено в дуелите от турбира за Купата на Испания. В Примера дивисион холандецът има единствено два мача за толкоз време. Почти несъмнено след края на акцията той ще бъде продаден, тъй като не желае повече да търка пейката и да стопира развиването си.

Испанските първенци имат вяра, че за него могат да получат 60 млн. евро.

STAT ATTACK: - Cameroonian goalkeeper André Onana has 14 clean sheets in 22 Eredivisie games! THE WALL. pic.twitter.com/xAwddNn9vq
— Ajax Central (@uk_afc) February 25, 2019
23-годишният Онана познава Барса, тъй като като дребен изкара пет години в школата на клуба. В Аякс е от 2015-а година - първо в дубъла, а по-късно и в представителния отбор.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР