Барселона успя да сломи Валенсия с 1:0 с късен гол

...
Барселона успя да сломи Валенсия с 1:0 с късен гол
Коментари Харесай

Барса препъна Валенсия в драма, Левандовски с победен гол в 93-ата минута

Барселона съумя да пречупи Валенсия с 1:0 с късен гол в добавеното време. Роберт Левандовски донесе трите точки на Барса с попадение в 93-ата минута, това бе 13-ото попадение на Лева с екипа на " блаугранас ". 

С този триумф каталунците събраха актив от 31 точки, колкото има и Реал Мадрид. " Прилепите " на Дженаро Гатузо са десети с 15. 

Каталунците започнаха по-добре дуела. В 13-ата минута Ансу Фати изкочи на добра позиция, само че Мамардашвили излезе добре и макар че топката се спря в лицето му, съумя да резервира вратата си. 

Пет минути по-късно пристигна първата насилствена промяна в дуела. Единсон Кавани получи контузия и бе сменен от Маркуш Андре. 

В 23-ата минута Фати вкара топката в мрежата на Мамардашвили, само че попадението не бе зачетено поради засада. 

В идващите минути Валенсия заигра по-добре от гостите, само че не съумя да откри вратата на Тер Стеген. 

В 42-ата минута Шави трябваше да прави насилствена промяна, откакто Ерик Гарсия се контузи и на негово място се появи Маркос Алонсо. 

В самия завършек на първата част Роберт Левандовски доближи до топката, която бе центрирана, само че ударът му се спря в страничния дирек. 

В началото на втората част Самуел Диаш Лино вкара топката във вратата на Тер Стеген, само че голът не бе зачетен поради игра с ръка, която бе доказана от ВАР. 

В 72-ата минута Шави получи още една неприятна вест, откакто и Жул Кунде се контузи и бе сменен от Жерар Пике. 

Пет минути преди края на мача Феран Торес можеше да донесе успеха на Барса след центриране на Педри, само че отигра ужасяващо и прати топката над вратата. 

В добавеното време на срещата Роберт Левандовски се трансформира в воин за каталунците, вкарвайки 13-ия си гол с екипа на " блаугранас " след центриране на друго ново попълнение - Рафиня. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР