Барселона срази с класическото 3:0 Виляреал в двубой от 10-ия

...
Барселона срази с класическото 3:0 Виляреал в двубой от 10-ия
Коментари Харесай

Блестящ Левандовски торпилира Жълтата подводница, Барса би с 3:0

Барселона съкруши с класическото 3:0 Виляреал в дуел от 10-ия кръг на Ла Лига. Каталунците торпилираха „ жълтата подводница “ в границите на седем минути преди почивката. Тогава с две попадения на Роберт Левандовски и едно на Ансу Фати интригата беше завършена.

С безапелационната победа Барса е втори във краткотрайното класиране с актив от 25 точки, на 3 зад водач Реал Мадрид. Виляреал е 9-и с 15.

Жирона съвсем навакса закъснение от 0:3 при гостуването си на Алмерия в мач от Ла Лига. Домакините от Алмерия направиха извънредно мощно първо полувреме, в което вкараха 3 безответни гола, само че през второто позволиха два и можеха да изтърван успеха, която в последна сметка завоюваха с 3:2.

В другия мач от кръга Осасуна победи Еспаньол с 1:0.

Алмерия поведе още в 12-ата минута, когато прецизен бе Лео Баптищао, който се възползва от пас на Мендес.

Само след 5 минути игра Туре вкара второто попадение, а Ембарда направи резултата 3:0 в 38-ата минута.

Още с началото на второто полувреме Жирона върна един гол. Гутиерес откри Рикелме, който се разписа за 3:1. В 78-ата минута гостите получиха право да изпълнят дузпа, само че Стуани изпусна. В 83-ата минута обаче Жирона получи втора дузпа, която този път Стуани осъществя.

Драмата стана цялостна в 97-ата минута. Тогава Ерера означи гол и хвърли в възторг гостите, които взеха решение, че са изравнили. Попадението обаче не бе зачетено поради нарушаване.

С гол на Будимир в 55-ата минута Осасуна победи Еспаньол с минималното 1:0. Домакините имаха цялостно предимство в мача и сътвориха доста положения, само че се задоволиха единствено с едно попадение.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР