Барселона ще трябва да продаде футболисти от настоящия си състав

...
Барселона ще трябва да продаде футболисти от настоящия си състав
Коментари Харесай

Барселона ще трябва да продаде играчи за 200 милиона, за да взима нови през лятото

Барселона ще би трябвало да продаде футболисти от сегашния си състав за над 200 милиона евро, с цел да може да излезе на трансферния пазар през идното лято с късмет да притегли нови имена, оповестява пресата в Европа. Тази информация идва на фона на изявлението на шефа на Ла Лига Хавиер Тебас през вчерашния ден, който също удостовери, че в сегашните условия за каталунците е изцяло невероятно да купуват нови играчи, тъй като нямат свободни средства за заплати.

Финансовите проблеми на каталунския грант са добре известни и потвърждавани неколкократно от шефовете на отбора. Наскоро президентът Жоан Лапорта съобщи, че клубът е в добра позиция, като даде обещание да понижи със 150 милиона сумата, която е отделяна за заплати през лятото и че няма потребност да се стига до разлъка с футболисти.
 Барселона съкруши Реал в Мадрид в първия полуфинал Барселона съкруши Реал в Мадрид в първия полуфинал
През предходната година от “Камп Ноу ” задействаха няколко стопански лоста, в това число продадоха част от бъдещи телевизионни права, с цел да могат да си разрешат огромната селекция, която бе осъществена. Въпреки това продължава да се счита, че те имат отговорности от над милиард евро. Провалите в Шампионската лига, където Барселона отпадна в груповата фаза, както и бързото премахване от Манчестър Юнайтед още в плейофния кръг в Лига Европа също не помогнаха изключително на каталунците, които се надяваха положително показване в европейските шампионати да донесе спомагателни доходи в хазната на клуба.
 Засега Барселона няма да може да купува играчи през лятото, предизвести Хавиер Тебас Засега Барселона няма да може да купува играчи през лятото, предизвести Хавиер Тебас
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР