Барселона ще се раздели поне с двама централни защитници през

...
Барселона ще се раздели поне с двама централни защитници през
Коментари Харесай

Двама бранители напускат Барселона през лятото

Барселона ще се раздели най-малко с двама централни бранители през лятото, оповестява каталунското издание Diario Sport.

Ако продажбата на част от акциите на Barça Studios се провали, Барселона ще бъде в доста сложна позиция във връзка с планирането на летни прехвърляния.

Целите на Барса за лятото са да задържи Жоао Кансело или да подпише с различен почитан ляв бек, както и да закупи полузащитник от най-високо равнище и крило. За да ги извърши, клубът ще би трябвало да продава играчи. Деко знае, че множеството от играчите в сегашния състав не желаят да напущат, само че Барса ще би трябвало да предприеме такава стъпка, защото няма други благоприятни условия.

Спортното управление на Барса счита, че на позицията централен бранител в тима има прекалено много, тъй че в името на входящите прехвърляния клубът е подготвен да се раздели с най-малко двама играчи на тази позиция, написа Diario Sport.

Клубът е решен да задържи Роналд Араухо и Пау Кубарси - договорите им ще бъдат продължени, с цел да стане ясно, че разчитат на тях в бъдеще. Андреас Кристенсен, Жул Кунде, Иниго Мартинес, както и Ерик Гарсия, Клемент Ленглет и Шади Риад, които ще се върнат от наем, може да изоставен отбора. Последният обаче може да бъде върнат от Барселона, защото прави доста добър сезон в Бетис. Деко има вяра, че Риад е задоволително мощен, с цел да се бори за титулярно място в Барса.

Няма да е елементарно да бъдат уверени изброените играчи да изоставен. Кристенсен към този момент даде да се разбере, че даже не счита да слуша предложения от други клубове. Кунде също желае да остане, макар че би предпочел да играе на домакинската си позиция, а не на десния фланг. Иниго има намерение да създаде контракта си с Барса до дъно. Лангле би трябвало да бъде продаден във всеки случай, защото заплатата му е прекомерно висока.

Отбелязва се, че интерес към Кунде демонстрират Манчестър Юнайтед и Челси. Кристенсен също ще има доста оферти.

Планирането на входните прехвърляния ще зависи от това какъв брой Барса успее да завоюва от продажби.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР