Барселона се върна на победния път, след като надви Валенсия

...
Барселона се върна на победния път, след като надви Валенсия
Коментари Харесай

Победа над "Валенсия" върна съня на треньора на "Барселона"

Барселона " се върна на победния път, откакто надделя " Валенсия " с 3:1 в мач от деветия кръг в Ла Лига. Каталунците поправиха грешката от в предходния кръг. Точни за отбора бяха Ансу Фати и Мемфис Депай преди почивката, както и резервата Филипе Коутиньо, който вкара през второто полувреме.

За " Валенсия " се разписа Хосе Гая.

" Сега ще имам два дни, в които ще дремя умерено. Ще се възползвам оптимално от тях. Това е едно от хубавите неща в тази специалност ", сподели треньорът на " Барселона " Роналд Куман след срещата.

Наставникът е под огромно напрежение в последните седмици поради слабото показване на каталунците. Срещата беше и първата, в която още веднъж беше позволена аудитория на стадионите в Испания. " Камп ноу " обаче не беше изпълнен на 100%.

" Не знам за какво стадионът не беше цялостен. Независимо от това, тези които бяха на трибуните бяха фантастични и ни помогнаха ", сподели още Куман.

Според наставника на " Барселона " тимът ще играе още по-силно в идващите седмици поради завръщането след травми на Коутиньо и Серхио Агуеро.

" Бе значимо да стартираме седмицата с победа в първия ни мач. Трябва да похваля играчите за отношението, което демонстрираха, без значение от неприятния старт. Играчи като Коутиньо и Кун ни липсваха доста. По-голямата конкуренция подвига равнището на тима ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР