Барселона проявява интерес към нападателя на Манчестър Сити Габриел Жезус,

...
Барселона проявява интерес към нападателя на Манчестър Сити Габриел Жезус,
Коментари Харесай

Барса поглежда към Жезус като заместник на Суарес

Барселона демонстрира интерес към нападателя на Манчестър Сити Габриел Жезус, като в негово лице каталунците виждат подобаващ заместител на Луис Суарес, настояват медии в Бразилия и Испания. Почти несъмнено е, че уругваецът ще напусне Барса, откакто стана ясно, че новият старши треньор Роналд Куман няма желание да разчита на него. Според бразилския GloboEsporte и испанския AS представители на Барса към този момент са се свързали със Сити, с цел да обсъдят възможна договорка за Жезус.

Това не е първи път, в който името на 23-годишния бразилец се свързва с овакантяване на Манчестър. Още от предходната година се приказва за интерес от страна на Ювентус, когато тогавашният треньор Маруцио Сари персонално е имал предпочитание да притегли нападателя. Смята се обаче, че макар рокадата на треньорския пост, първенецът на Италия към момента демонстрира интерес към футболиста. Интер също се счита за един от главните претенденти за подписа на нападателя.

За миналата акция бразилецът записа 53 мача във всички шампионати, като съумя да се разпише 23 пъти и да добави на сметката си още 14 асистенции. Сайтът Transfermarkt.com прави оценка цената на играча на малко над 56 милиона евро.
ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР