Барселона постигна първа победа от началото на сезона в Испания,

...
Барселона постигна първа победа от началото на сезона в Испания,
Коментари Харесай

Барса се озори здраво срещу Кадис, но стигна до победата

Барселона реализира първа победа от началото на сезона в Испания, побеждавайки Кадис с минималното 2:0 в дуел от втория кръг на Ла Лига. Головете за каталунците означиха Педри и Феран Торес. По този метод Барса събра 4 точки и е на 4-о място във краткотрайното класиране, до момента в който Кадис е 11-и с 3 точки в актива си.

Каталунците влязоха мъчно в мача и едвам след средата на първата част започнаха да основават чисти положения пред вратата на гостите.

В 29-ата минута Ламин Ямал нахлу в наказателното поле на Кадис и стреля, само че Херемиас Ледесма избави.

Десетина минути преди края на първата част Ледесма избави удар на Жул Кунде, а в ответната офанзива Марк-Андре Тер Стеген внимаваше и избави удара на Роджър Марти.

Гостите започнаха по-добре второто полувреме, само че удар на Рубен Алкарас мина около вратата в 52-ата минута.

Две минути по-късно Гави засече топката след центриране от ъглов удар, само че нацели напречната греда.

В 63-ата минута Крис Рамос направи страховит дрибъл, с който стигна до вратата на Барса, само че ударът му бе неакуратен.

Каталунците, които в този мач бяха без санкции си треньор Шави, пропиляха добра опция в 80-ата минута, когато Ез Абде стреля от отдалеченост, само че вратарят на андалусийци се оправи и избави.

Защитата на Кадис се пропука в 82-ата минута, когато Илкай Гюндоган направи разсичащ отбраната пас към Педри, който излезе самичък вдясно от вратата и с добре ориентиран удар вкара първия гол за своя отбор през акцията.

След това попадение тонусът в играта на Кадис падна в 4-ата минута на добавеното време Роберт Левандовски изведе Феран Торес самичък против вратаря, откъдето испанецът не сгреши и вкара втори гол.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР