Барселона победи Виляреал с 4:3 като гост в истински спектакъл

...
Барселона победи Виляреал с 4:3 като гост в истински спектакъл
Коментари Харесай

Невероятна драма! Барса превзе Ел Мадригал в голов екшън със 7 попадения и обрат

Барселона победи Виляреал с 4:3 като посетител в същински театър от третия кръг на Ла Лига. Каталунците имаха задатък от 2:0, само че позволиха поврат до 2:3, след което на собствен ред обърнаха. Барса е със 7 точки във краткотрайното класиране, до момента в който „ жълтата подводница “ е с три.

След едвам пет минути игра Александър Сьорлот прати топката в мрежата на Марк-Андре тер Стеген, само че попадението не бе прието поради засада.

Барселона излезе напред в резултата в 12-ата минута. Ламин Ямал даде превъзходно центриране на Гави, който бе оставен непокрит от защитата на Виляреал и с глава прати топката в мрежата.

Само три минути по-късно Барса стигна до второ попадение, откакто каталунците организираха отлична многоходова композиция, при която Френки де Йонг излезе на добра позиция и се разписа в мрежата на „ жълтата подводница “.

Виляреал съумя да върне един гол в 26-ата минута. Алехандро Баена центрира за Хуан Фойт, а той с глава матира Тер Стеген благодарение на десния непряк дирек.

Четвърт час по-късно Алфонсо Педраса сервира топката на тепсия за Александър Сьорлот и норвежецът се разписа без проблеми на празна врата.

Виляреал стигна до цялостен поврат в 50-ата минута. Педраса откри Алекс Баена, който елегантно шутира към далечния ляв ъгъл – 3:2.

Шест минути по-късно Ламин Ямал можеше да изравни резултата, само че уцели напречната греда.

Барселона съумя да изравни в 68-ата минута. След безредие в наказателното поле на Виляреал топката стигна до Феран Торес, който с невъзмутим удар вкара за 3:3.

Черити минути по-късно Ламин Ямал още веднъж бе спрян от рамката на вратата, откакто нанесе удар в левия непряк дирек, само че Роберт Левандовски бе заел съвършена позиция, с цел да прати топката в мрежата за крайното 4:3 в интерес на Барса.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР