Барселона победи директния си съперник за второто място Севиля с

...
Барселона победи директния си съперник за второто място Севиля с
Коментари Харесай

Барселона излезе втори, след като излъга Севиля

Барселона победи директния си противник за второто място Севиля с 1:0 в мач от 30-ия кръг на Ла Лига, като единственото попадение бе дело на Педри. Така и двата отбора към този момент имат по 57 точки, само че „ блаугранас “ са с по-добри индикатори в директните мачове.

В 12-ата минута Усман Дембеле показва, че е в добра форма, като проби рисково отдясно, центрира към Френки де Йонг, само че удар с глава на нидерландеца мина над вратата.

Първото полувреме бе белязано от няколко разбърквания, само че не и от чисти голови положения. Усман Дембеле и Феран Торес се разминаха с топката, а удар на Обамеянг бе отразен от Боно.

В 63-ата минута Роналд Араухо бе най-съобразителен в наказателното поле, като засече топката с глава, само че Ясин Боно съумя да избави.

Шест минути по-късно Жерар Пике нацели гредата от много сходна обстановка.

В 72-ата минута младият гений Педри сподели високата си клас и след страховит самостоятелен пробив си завоюва пространство и с прекрасен удар от далечна отдалеченост не остави шансове не Боно за 1:0.

В добавеното време на срещата Лудвиг Аугустинсон напредна в наказателното поле и стреля само че Тер Стеген избави и донесе триумфа на каталунците.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР