Барселона е фаворит за подписа на , като седемкратният носител

...
Барселона е фаворит за подписа на , като седемкратният носител
Коментари Харесай

В "Барселона" през Маями: планът за завръщането на Меси

Барселона " е любимец за подписа на, като седемкратният притежател на " Златната топка " е избрал да се завърне пред отбора вместо да отиде в Саудитска Арабия.

За да заиграе назад при каталунците обаче Меси ще би трябвало да подпише с различен тим. Според френския вестник " Екип " това е " Интер " (Маями), който ще го преотстъпи в " Барселона ".

Договорът на Меси с ПСЖ изтича в края на месеца и той няма да го продължи. Освен от " Барселона ", където аржентинецът игра до 2021 година, предложения към него има от Саудитска Арабия, а по последни информации и Висшата лига.

Според " Екип " Меси и неговата брачна половинка не са сигурни дали Саудитска Арабия е най-хубавата алтернатива за тях и трите им деца. Семейството избира Каталуня, а разновидността за това минава през Съединени американски щати.

Собственикът на клуба от Мейджърс лийг сокър (МЛС) Дейвид Бекъм е податлив да подпише с Меси, след което да го даде чартърен на " Барселона " за период от 18 месеца. Това ще разреши на нападателя да играе на високо равнище още два сезона преди да премине в американския шампионат.

Периодът ще съвпадне и с Копа Америка през 2024 година, която ще се организира в Съединени американски щати.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР