Бърни Сандърс прекратява президентската си кампания, след като редица поражения

...
Бърни Сандърс прекратява президентската си кампания, след като редица поражения
Коментари Харесай

Джо Байдън остава единствен кандидат на демократите за президентските избори в САЩ

Бърни Сандърс приключва президентската си акция, откакто редица провали на миналите избори на Демократическата партия го оставиха без огромни шансове в директния конфликт против Джо Байдън, оповестява Bloomberg. 

Това значи, че Байдън публично ще бъде претендентът за президент на Демократическата партия. Ходът на Сандърс идва след няколко следващи загуби на изборите, след които Байдън съумя да получи доста повече делегати. Сандърс, който бе номиниран и през 2016 година, не съумя да завоюва доверието на гласоподавателите в няколко щата, написа investor.bg.

Надпреварата в Демократическата партия остана в сянката на тематиките към рецесията с разпространяването на ковид. Така двамата претенденти имаха една съществена тематика за полемика, а вниманието на обществото към този момент не бе ориентирано към акцията на демократите.

Кампанията на Сандърс бе построена с някои от най-прогресивните оферти в политическата история на Съединени американски щати. Сред тях бе неговият проект „ Здравеопазване за всички “, чиято цел бе да бъдат отстранени всички частни застраховки и да се сътвори напълно финансирана от страната здравна система. Неговите политики, които бяха подкрепяни от другия претендент Елизабет Уорън, тласнаха Демократическата партия в левия политически набор.

В началото на март третият огромен претендент на демократите, Майкъл Блумбърг, се отхвърли от президентската акция, защото той не съумя да убеди последователите на Демократическата партия, че е по-добрата опция на президента Доналд Тръмп макар рекордните разноски за реклама на стойност над половин милиард $.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 kris (преди 12 секунди) Рейтинг: 116776 | Одобрение: -4129 Ами да.....на американците не им би трябвало неприкрит, стар болшевик като Сандерс....!! Аз мога! Трудно е да съм идеален, само че ми се постанова! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР